hoofd horeca groot podium (8)
Ontwikkelen van het horecabeleid van een uitgebreide en complexe horeca-afdeling, ontwikkelen van kaders voor de organisatie en uitvoering van een grote diversiteit aan horecaactiviteiten  op meerdere locaties in en om de accommodatie; volledig leiding geven aan horecamedewerkers; zorgen voor acquisitie, offertebeleid en contracten; maken van planningen en roosters, inkopen food & beverage en cateringmaterialen; zorgen voor goede staat van onderhoud bedrijfsmiddelen en ruimtes; invoeren en handhaven normen en voorschriften,  opstellen draaiboeken, budgetbeheer en voeren afdelingsadministratie, maken van nacalculaties.

hoofd horeca (7)
Ontwikkelen van kaders voor de onderneming en uitvoering van horeca-activiteiten en verantwoordelijkheid dragen voor de uitvoering; volledig leiding geven aan horecamedewerkers; maken van planningen en roosters, inkopen food & beverage en cateringmaterialen; zorgen voor goede staat van onderhoud bedrijfsmiddelen en ruimtes, invoeren en handhaven normen en voorschriften, opstellen draaiboeken, budgetbeheer en voeren afdelingsadministratie, maken van nacalculaties.

coördinator horeca (6)
Zorgen voor goede organisatie en uitvoering van horeca-activiteiten binnen de gestelde kaders en budgetten; operationeel leiding geven aan horecamedewerkers; maken van planningen en roosters, inkopen food & beverage en cateringmaterialen; zorgen voor goede staat van onderhoud bedrijfsmiddelen en ruimtes; invoeren en handhaven normen en voorschriften, opstellen draaiboeken, voeren afdelingsadministratie, maken van nacalculaties.

kok (5)
Uitvoeren van keukenwerkzaamheden, samenstellen menu, bereiden maaltijden, inkopen voorraad food en non-food, incidenteel inhuren keukenmaterialen, onderhouden van contacten met leveranciers, opstellen roosters en aantrekken incidenteel personeel, maken voor- en nacalculaties.

assistent horeca (3)
Mede verantwoordelijkheid dragen voor goed functioneren horeca-afdeling en/of de bar, zorgen voor optimale dienstverlening, uitvoeren diverse werkzaamheden (klaarzetten middelen, bestellingen, serveren, opruimen, schoonhouden bar, afwassen), afdragen geld, voorraadbeheer, assisteren hoofd horeca.

hoofd bar (3)
Coördineren van de werkzaamheden aan één bar, beheren van de bar, aansturen barploeg, gereed maken bar (tellen en vullen koelingen, klaarzetten), inwerken nieuwe barmedewerkers en stagiair(e)s. Schoonhouden bar en omliggende gebied, behandelen klachten bezoekers. Administratief afhandelen van activiteit, omzet invoeren in kassasysteem, munten wegen en invoeren in kassa. Neemt deel aan teamoverleg.

medewerker bar (2)
Mede verantwoordelijkheid dragen voor optimale dienstverlening, uitvoeren diverse werkzaamheden (klaarzetten middelen, bestellingen, serveren, opruimen, schoonhouden bar, afwassen), verkopen consumpties, kassabeheer.

glazenhaler (2)
Werkzaamheden uitvoeren in keuken of aan buffetten; ophalen van gebruikte glazen, bijvullen voorraden, opruimen, afwassen, voorbereidende werkzaamheden.